Inici Notícies El Secretari de Joventut inaugurarà els nous cubs d’assaig de “El Puntal”...

El Secretari de Joventut inaugurarà els nous cubs d’assaig de “El Puntal” aquest dijous

0
COMPARTIR

Noticies

Eugeni Villalbí, Secretari de joventut de la Generalitat de Catalunya, inaugurarà dijous els nous bucs d’assaig que s’han construït a l’equipament juvenil “El Puntal” per tal de promoure la creativitat musical entre els joves del poble.

La nova instal•lació consta de dos bucs d’assaig totalment aïllats i insonoritzats que permetrà als grups de musica de joves del municipi o a intèrprets solistes assajar les seves composicions musicals en un entorn adequat per a aquesta activitat. Amb aquesta construcció, instal•lada al pati de El Puntal”, es completa l’equipament de l’Espai Juvenil taradellenc que és va inaugurar l’any passat al carrer Ramon Pou, 101.

L’acte d’inauguració es farà el dijous a les 7 de la tarda i consistirà en l’actuació d’un dels grups que faran ús de les instal•lacions, un pica-pica obert al poble i els parlaments de l’Eugeni Villalbí, Secretari de Joventut, en Lluís Verdaguer, Alcalde de Taradell i l’Imma Codony, Regidora de Joventut.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments