Inici Actualitat Avui Ràdio Taradell celebra 26 anys

Avui Ràdio Taradell celebra 26 anys

0
COMPARTIR

Avui, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, Ràdio Taradell celebra el seu 26è aniversari. Com cada any, l’emissora ho vol celebrar amb els oients. Per això, ha organitzat dues activitats per aquest dissabte, 25 d’abril.

A partir de les 4 de la tarda, es farà una Festa Infantil a la Carpa de Can Costa de Taradell. Durant la primera hora, es faran diversos tallers, amb jocs i activitats diverses; a partir de les 5, el grup d’animació La Serpetina s’encarregarà de posar-hi la nota, i a les 6, la festa es clourà amb dues hores de disco-mòbil per als més petits. L’entrada costarà 5 euros i inclou berenar. Els pares tindran accés gratuït. Aquesta activitat està organitzada per Ràdio Taradell i l’Ajuntament de Taradell.


A la nit, a partir de les 11, Ràdio Taradell celebrarà la ja habitual Festa de Sant Jordi a la mateixa Carpa de Can Costa, amb tots els ritmes actuals i de tots els temps per celebrar els 26 anys de l’emissora. A més, l’entrada inclou un regal.

Per a més informació: www.radiotaradell.net.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments