Inici Actualitat Astronomia i la història de Taradell, noves propostes de l’escola L’ARPA

Astronomia i la història de Taradell, noves propostes de l’escola L’ARPA

0
COMPARTIR


L’Escola L’Arpa va presentar la setmana passada les noves propostes de monogràfics per el tercer trimestre del curs.

Entre ells destaca un monogràfic dedicat a conèixer la història de Taradell que es farà a la Biblioteca i que contarà amb sortides de camp per descobrir el nostre passat a partir del patrimoni històric que ens resta a la Vila. Els curs estarà conduit per l’Anna Chavez i es farà els matins (de 9 a 13h) de tots els dissabtes de maig (9, 16, 23 i 30).

Un altre curs molt interessant és una introducció a l’Astronomia que impartirà el Miquel Amblas i que es farà els dilluns a la nit, de les 8 a 2/4 de 10, al Centre Cultural Can Costa i Font. El curs constarà de classes teòriques i també de classes practiques amb l’observació del cel de nit.

La tercera proposta és un curs d’introducció al massatge per a persones que estiguin interessades en el massatge com a eina de comunicació. Aquest curs el donarà la Victòria Luque i es farà els dissabtes 16, 23 i 30 de maig de les 9 a la 1 del migdia a la Sala de ioga i tai-txi de l’escola municipal (damunt de “La Caixa”).

Si et vols apuntar a qualsevol d’aquests tres monogràfics has d’anar a l’Escola l’Arpa, al carrer de l’Església numero 38 abans del 8 de maig. També pots telefonar-hi al 938126860.

Díptic informatiu

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments