Inici Actualitat S’adjudiquen els tres primers projectes del FEIL

S’adjudiquen els tres primers projectes del FEIL

0
COMPARTIR

Dijous passat es va celebrar el ple corresponent al mes d’abril que va servir per adjudicar els tres primers projectes del FEIL (Fons estatal de inversions locals) que es faran a Taradell.

Els altres 6 projectes restants van quedar pendents d’adjudicació perquè degut al gran volum d’ofertes presentades no hi ha hagut temps d’estudiar-les totes. S’adjudicaran, segons va informar l’alcalde, en un ple extraordinari que es farà aquesta mateixa setmana.

Els tres projectes que ja estan adjudicats són la millora de diversos jardins, el re-asfaltat del carrers de la zona del camp de futbol i la millora del paviment de diversos carrers de Taradell. El primer projecte l’executarà en Francesc Solé i Vilardell per un import de 66.000 euros, el segon va ser adjudicat a Acertis Obres i Serveis (del grup Excover) per un valor de 117.000 euros, i el tercer projecte el farà Excavacions d’Osona (Excosa) per un valor de 199.000 euros. Aquests projectes han d’estar finalitzats abans del 31 de desembre.

Projectes de Taradell al FEILhttp://static.slidesharecdn.com/swf/ssplayer2.swf?doc=projectesfeil-1233671992766268-2&stripped_title=projectes-de-taradell-al-feil

View more presentations from taradell.

Esquerra vota en contra de l’acte de la sessió anterior

L’anècdota de la jornada la van protagonitzar el secretari de l’Ajuntament, Lleonart Ferrer, i el cap de l’oposició, Antoni Casassas, quan aquest segon va votar en contra de l’acte del ple anterior.

El secretari va explicar que el grup republicà no podia votar en contra de l’acta sinò que en tot cas havien d’esmenar-la. El cap de l’oposició va dir que ells podien votar el que volguessin ja fos amb una bona argumentació o sense cap explicació.

Finalment l’alcalde va intervenir per donar suport al secretari i va dir que creia que la negativa d’Esquerra era més “per estar en contra d’una acta que ha redactat el secretari de l’Ajuntament que no pas un estar en contra de l’acta”. (tall de veu).

Podeu trobar més informació i l’àudio de só a la web de Ràdio Taradell (www.radiotaradell.net)

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments