Inici Actualitat Enxampen un veí de Taradell anant a 194 km/h per la C-17

Enxampen un veí de Taradell anant a 194 km/h per la C-17

0
COMPARTIR

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit han denunciat per la via penal un conductor que va ser interceptat pel radar circulant a 194 km/h per la C-17 on la velocitat màxima permesa és de 100 km/h.

L’incident va tenir lloc el passat 19 de març, a dos quarts menys dos minuts de dues, al punt quilomètric 65,2 de la carretera C-17, al terme municipal de Gurb (Osona). El vehicle interceptat pel radar mòbil dels Mossos va ser fotografiat a una velocitat de 194 km/h. L’infractor és M.C.C. de 22 anys.

El conductor infractor ha estat denunciat penalment, segons l’article 379 del Codi Penal, per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir a una velocitat superior als 80 km/h respecte a la velocitat màxima permesa a la via.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments