Inici Actualitat Avui club de lectura sobre “El silenci dels arbres”

Avui club de lectura sobre “El silenci dels arbres”

0
COMPARTIR

Avui a 2/4 de 8 del vespre a la Biblioteca es fa un nou club de lectura. La Tertúlia literària d’aquest mes sera sobre l’obra “El Silenci dels arbres” d’Eduard Márquez i anirà a càrrec de Pasqual Bernat.

El silenci dels arbres és una novel·la que ens explica com la bellesa pot sobreviure a la guerra, com ens situacions extremes les persones són capaces de produir el més abjecte però també el més noble. Amb l’estil sobri i el·líptic que caracteritza la seva obra, Eduard Márquez ha fet una lectura contemporània del mite d’Orfeu: una bella paràbola sobre el poder de la música i la força de l’amor.

Més Informació: Bloc de la Biblioteca

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments