Inici Actualitat Les Pinediques es presenta a un concurs de Podcast de Ràdio 4

Les Pinediques es presenta a un concurs de Podcast de Ràdio 4

0
COMPARTIR

Els alumnes de 4t B del CEIP les Pinediques han presentat un treball al concurs “Sentits en dos minuts” del programa “L’altra ràdio” de Radio 4. El concurs està organitzat per la mateixa emissora, el Departament d’Educació i el portal d’internet Podcatalà.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és el de fomentar a les escoles la creació de peces d’àudio de dos minuts que comuniquin sensacions, emocions i sentiments relacionats amb els sentits. Es vol fomentar i difondre la creativitat i l’originalitat del llenguatge radiofònic, mitjançant les paraules, els sons, la música i el silenci. El tema a tractar en cada podcast ha de ser una paraula que tingui relació amb els sentits i el seu univers.

En el cas de les Pinediques la creació presentada versa sobre la confiança, concretament en el món de l’esport. A principis del mes de maig el jurat donarà a conèixer els guanyadors, mentrestant els treballs aniran sonant per antena.

Si voleu, podeu escoltar totes les creacions seleccionades al concurs en aquest enllaç.

Podeu trobar més informació en el magnífic bloc de le Pinediques (enllaç)

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments