Inici Actualitat Les escoles de Taradell s’emporten 7 Premis del Sambori-Òmnium

Les escoles de Taradell s’emporten 7 Premis del Sambori-Òmnium

0
COMPARTIR

Dissabte es van lliurar el Premis Sambori Òmnium de narrativa escolar i alumnes de les escoles de Taradell es van emportar tres primers premis, dos segons i dos tercers. En total es van donar 14 guardons que ara passaran a la final del Premi Sambori-Òmnium Catalunya que es lliurarà el dia 22 de maig a la Pedrera de Barcelona. El jurat osonenc del premi estava integrat pels membres d’Òmnium Osona Jaume Ortiz i Txevi Rovira, així com també el poeta Pep Riera.


Els guanyadors taradellencs van ser els següents: La Èlia Brussosa del CEIP les Pinediques va guanyar el primer premi de cicle mitjà de Primària amb l’obra “L’abecedari del Pompeu Fabra”; L’Eloi Pinyol del Col•legi Sant Genís i Santa Agnès es va emportar el primer premi del cicle superior de Primària amb “L’Element”; i la Marta Rius i la Cristina Marco de l’IES de Taradell van guanyar el primer premi del Primer cicle de secundaria amb ”La visita a Transilvània, les desaparicions misterioses”.

Els segons premis els van guanyar en Marc Fernandez de l’escola Sant Genis i Santa Agnès en la categoria de cicle mitjà de primària i el Lleir Pladevall del CEIP “Les Pinediques” en la categoria de cicle superior amb les obres “L’Avet del costat de l’escola “ i “Un bon ensurt “ respectivament. I finalment el tercer premi del cicle inicial de primària va anar per l’obra “Els Cavalls” d’Oihane Pujol de l’escola Sant Genis i Santa Agnès i el tercer del cicle superior de primària per l’obra “La classe de Natació” de la Cristina Vila de les Pinediques.

La relació total del premis i dels guanyadors va estar la següent: En el cicle inicial d’educació primària el primer premi ha estat per Pol Toll del col•legi Pare Coll de Vic. El segon premi ha estat per Paula Alonso del col•legi Pare Coll, i el tercer premi per Oihane Pujol del col•legi Sant Genís i Santa Agnès de Taradell.

En el cicle mitjà, el primer premi ha estat per Èlia Brussosa del col•legi Les Pinediques de Taradell, el segon premi per Marc Fernández del col•legi Sant Genís i Santa Agnès de Taradell i el tercer ha quedat desert. En el cicle superior, el primer premi ha estat per Eloi Pinyol del col•legi Sant Genís i Santa Agnès de Taradell, el segon per Lleir Pladevall de Les Pinediques i el tercer per Cristina Vila de les Pinediques.

En el primer cicle de secundària, ha guanyat el primer premi Marta Rius i Cristina Marco de l’IES de Taradell, mentre que el segon i tercer premi han quedat deserts. En el segon cicle de secundària el primer premi ha estat per Mariona Balart del col•legi Pare Coll, el segon premi per Laura Vilà també del Pare Coll i el tercer per Maria Pérez de l’Escorial.

Finalment, en l’apartat dirigit a alumnes de batxillerat i cicles formatius, el primer premi ha estat per Paul Sánchez de l’Escorial i el segon per Aina Amat també de l’Escorial. El tercer premi va quedar desert.

L’acte es va acabar amb un espectacle del pallasso Marcel Gros que va fer riere petits i grans.

Galeria de fotos d’Osona.com (aqui) o fent click damunt la foto

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments