Inici Actualitat Festa Primavera, Premis Sambori-Òmnium, Marcel Gros i Scalextric, actes del cap de...

Festa Primavera, Premis Sambori-Òmnium, Marcel Gros i Scalextric, actes del cap de setmana

0
COMPARTIR


L’agenda d’aquest cap de setmana té el plat fort el dissabte amb el lliurament dels Premis Sambori-Òmnium de demarcació de l’Alt-Ter a les 6 de la tarda i la posterior actuació del conegudissim pallasso Marcel Gros a Can Costa i Font.

Festa de la primavera i Scalextric

Més tard, a les 11 de la nit, comença la Festa de la Primavera a les Carpes de Can Costa que cada any organitza Ràdio Taradell. Abans, a partir de les 4 de la tarda, aquells aficionats a l’Scalextric hauran tingut la seva tarda al Punt Jove de Taradell “El Puntal”.

Avui, Imatges d’Uganda i Country

A banda, avui divendres a la Biblioteca es farà una projecció de imatges de “Uganda” de Xavier Blancafort i més tard, a les 10 de la nit, es farà un curs de country a Can Costa i Font organitzat per “Country Osona”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments