Inici Actualitat En Miquel Vila plega del PSC

En Miquel Vila plega del PSC

5
COMPARTIR

Miquel Vila i Solà va anunciar ahir que es dóna de baixa de militant del PSC i que ha presentat la seva dimissió com a Secretari d´Extensió Territorial de l´Agrupació de Vic i com a Secretari de Cultura de l´Executiva Comarcal d´Osona. Tanmateix també explica que ben aviat comunicarà al Sr. Arisa la seva renuncia a encapçalar la llista del PSC per l’alcaldia de Taradell a les properes eleccions municipals.

La renuncia de Miquel Vila es deu a la gestió que el PSC ha fet del tema de l’aeroport a Taradell. Ahir ja va escriure un article crític al seu bloc que avui hem reproduït en aquest bloc i avui al migdia ha enviat la següent nota al nostre bloc on confirmava la seva decisió.

Comentari de Miquel Vila

“Aquest matí, i a la seu del PSC de la comarca, he presentat la meva dimissió com a Secretari d´Extensió Territorial de l´Agrupació de Vic i com a Secretari de Cultura de l´Executiva Comarcal d´Osona. Així mateix m´he donat de baixa com a militant.

Demà al matí comunicaré al Sr. Miquel Arisa la meva renuncia a ser candidat a l´alcaldia de Taradell representant al PSC en les properes eleccions municipals.
Porto dos anys treballant políticament al poble i la meva tasca no quedarà pel camí, malmesa per persones que no estimen el nostre poble ni tenen en consideració a les persones.

Només és una nova etapa que començo amb il.lusió i estic segur que hi haurà qui valorarà el meu esforç i sobretot, la meva persona.”

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

5 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
20 març 2009 13:15

Jo crec que el que confon els termes es en Vila. El Consell Comarcal no es el PSC, no veig perque li han de comunicar les decisions a ell abans que a mi si es un organ que ens representa a tots. Estem tant podrits que ja confonem partits amb administracions.

Anònim
Anònim
20 març 2009 12:32

Jo crec que confonem termes. El Consell Comarcal va fer un estudi per trobar el millor lloc on ubicar l’aeroport. I va resultar que era a Montrodon.Per tant, crec que es va fer l’estudi sense parlar amb cap alcalde, perquè no es sabia quin seria el municipi proposat. I un cop fet l’estudi, es va dir a l’alcalde de Taradell. Jo crec que a Taradell no es sabia. En tot cas, independentment de si es sabia o no, crec que l’ajuntment va fer el procediment correcte. Saber quina era l’opinió majoritària i respectar-la. Crec que sempre es critica. Si l’alcalde… Llegeix més »

Anònim
Anònim
20 març 2009 11:21

Si el Consell Comarcal volia l’aeroport, no crec que haguessin deixat que els d’esquerra de Taradell sabéssin que es volia fer a Mont-rodón. És lògic, no? Sempre han dit que no a qualsevol ampliació del barri… i ara no havia de ser diferent. Un altre cosa es l’alcalde. Qui s’arrisca a llançar aquesta proposta sense parlar amb l'”amo”, que al final és qui havia de donar el permís?

Anònim
Anònim
19 març 2009 16:56

Estic d’acord, jo continuo pensat que el cap de llista d’esquerra, que és membre del govern, sabia quelcom

Anònim
Anònim
19 març 2009 8:55

En Miquel Vila ha plegat enfadat. No hauria de plegar algú més?
Com més dies passan, més penso que l’alcalde de Taradell, era impossible que no sabes res de res.
El trencacrosques no m’acaba d’encaixar.
Potser en Miquel ens podria explicar alguna cosa més.