Inici Actualitat Els Tonis de Taradell participen en el rodatge de la sèrie televisiva...

Els Tonis de Taradell participen en el rodatge de la sèrie televisiva Ull per Ull

0
COMPARTIR

Els Tonis de Taradell van participar aquest cap de setmana en el rodatge d’una nova sèrie televisiva al Castell de Can Feu de Sabadell ambientada en la Catalunya de principis del XX.

L’associació taradellenca que ja havia participat amb d’altres sèries com “Serrallonga” o “La Masia de 1907” va deixar aquesta vegada dos carros d’escala, dos animals i d’altres complements per tal de poder ambientar la nova sèrie que porta per nom “Ull per Ull”.

Ull per ull és una coproducció entre Televisió Espanyola, Televisió de Catalunya i la productora Rodar y Rodar que s’està rodant en català i que s’emetrà a TV3, previsiblement a finals d’aquest any, en dos capítols de noranta minuts. Més endavant es doblarà al castellà i es farà per Televisió Espanyola.

La història narra la vida d’un jove treballador d’una fàbrica tèxtil que veu com maten el seu germà després de dirigir una vaga dels treballadors. Tot seguit, aquest es farà militant anarquista amb l’objectiu de venjar la mort del seu germà, una ambició que només es veurà truncada en enamorar-se de la filla del patró de la fàbrica. D’aquesta manera, l’Enric Serra, tal i com es diu l’obrer, haurà de decidir si el més important per a ell és l’amor per la jove o l’odi contra el seu pare.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments