Inici Actualitat El Pallaso Marcel Gros dissabte a Taradell en el lliurament dels Premis...

El Pallaso Marcel Gros dissabte a Taradell en el lliurament dels Premis Sambori-Òmnium

0
COMPARTIR

Dissabte a les 6 de la tarda es fa a Can Costa i Font el lliurament dels Premis Sambori-Òmnium (web) corresponents als guanyadors de la Demarcació de l’Alt Ter (Osona i Ripollés).

El Premi Sambori-Òmnium és un concurs de narrativa en català que s’organitza a nivell de les escoles dels Països Catalans. Tot i que aquesta és la tercera edició dels premis Sambori-Òmnium, és la primera vegada que es porta a terme a nivell de tot el territori de Catalunya, La Franja i la Catalunya Nord i que hi participen escoles d’Osona i el Ripollés.

Entre els participants hi ha forces alumnes de l’Escola Sant Genis i Santa Agnès, del CEIP Les Pinediques i de l’IES Taradell que dissabte sabran si són els guanyadors de la zona de l’Alt Ter (Osona i Ripollès) i per tant, si podran optar al premi al millor treball a nivell de tot Catalunya que es lliurarà el mes de juny. Els guanyadors a nivell de Catalunya també competiran a nivell de Països Catalans amb les millors redaccions del País Valencia i de les Illes.

El lliurament que serà conduït per el showman “Joan Petit”, el clourà el conegudíssim pallaso Marcel Gros que farà una actuació per tots els assistents. Després hi haurà berenar per tota la mainada. El lliurament començarà a les 6 de la tarda a la sala gran de Can Costa i Font i l’entrada serà totalment gratuïta.

L’espectacle està organitzat per la Seu de l’Òmnium a Osona i conta amb la col•laboració del Departament d’Educació, la Institució de les Lletres Catalanes i l’Ajuntament de Taradell.

Fragment de Vibracions de Marcel Gros[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Bgqzm5E4TNY]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments