Inici Actualitat FORUM: Taradell diu no a l’aeroport

FORUM: Taradell diu no a l’aeroport

26
COMPARTIR

Conservant els comentaris que s’han produït a la noticia de “Taradell diu No a l’aeroport” d’aquest mati i amb la idea d’enriquir l’interessant debat que al llarg del dia d’avui s’hi ha anat produint en aquesta noticia, obrim aquest fòrum per concentrar totes les opinions del bloc en una sola noticia i fer-lo d’aquesta manera més amè.

Comença amb 8 interessants comentaris. Si hi vols participar ves a comentaris o fes click al damunt del títol i després ves a Publica un comentari. Digui la teva!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

26 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep Miret
Josep Miret
16 març 2009 15:29

El que no m’agrada es que des de l’anonimat i d’impunitat es falti al respecte a gent que no coincideix amb la nostra posició sobre l’aeroport.

Una opinió, la que sigui, s’ha de poder exposar lliurement, a cara descoberta, en aquest cas amb nom i cognoms. Si no es així pot crear confusió.

Per això signo, sempre ho faig, aquest comentari.

Anònim
Anònim
16 març 2009 12:02

La vida es mou, la manera de guanyar-se la vida canvia. Ni s´han sospesat les avantatges,no vull dir que s´hagués de fer, però s´han d´analitzar els fets a llarg termini.
Malla és una cosa i Taradell una altra.
El NO pel No no veig que ajudi a ningú.

Anònim
Anònim
15 març 2009 0:03

No, No i No! 1.- No a l’aeroport. Ni ens cal, ni ens ho hem plantejat mai. Definim on vol arribar i ja veurem si ens cal o no un aeroport per arribar-hi. 2.- No a la reunió/assemblea. Si l’alcalde ho tenia clar (tal com va demostrar en el seu discurs) no calia muntar el “paripé” que va muntar. La reunió-assemblea va ser un insult a la democracia i a la inteligencia. Molta gent hem quedat ben ofesos perquè ens hem sentit utilitzats. Oi que ho tenia clar, doncs endavant amb el NO! i si vol fer l’assemblea que ho… Llegeix més »

Anònim
Anònim
14 març 2009 12:45

A mi em sembla que tot plegat ha estat mal plantejat. El primer que es necessita és saber quin model de poble, comarca i país volem. Si la comarca i Taradell vol créixer amb empreses i llavors cal un aeroport, es fa, però el què no pot ser és que ens plantifiquin un aeroport destruïnt paissatge, fauna i flora (que aquest també podria ser un altre model de poble i de comarca)i llavors no vingui cap empresa, i no tindriem ni llocs de treball ni ecologia per atreure també visitants i per nosaltres mateixos.D’altra banda també crec que encara que… Llegeix més »

Anònim
Anònim
14 març 2009 10:15

Si no vigilem bé, molt bé als de l’ajuntament, segur que buscaran alguna altre manera de fer diners…Els hi ha surtit malament:una fabrica de pinsos, un magatzem logistic, una ampliació del barri de Montrodon… un aeroport.Amb l’aeroport, em tingut molta sort que els pagesos es moguessin, l’alcalde no volia aquesta moguda, ara li han fet un favor, pero ell volia l’aeroport, eren molt diners, molts, pero con que la gent del barri de Montrodon va ser més rapida que ell, a sigut prou habil per fer-se l’heroi, repeteixo, gracies als pagesos, l’alcalde els ha utilitzat.Pero atenció, hem d’estar alerta perque… Llegeix més »

Bernat
Bernat
14 març 2009 9:32

No puc dir que estigui ni a favor ni en contra de l’aeroport, peró veient com ha anat tot, em decanto cap al si. Hi ha molta gent que està en contra de tot, tant és el que sigui, sensillament diu no. Estem en una situació econòmica bastant dolenta, i ens hauriem de plantejar racionalment totes les possibilitats que trobem per millorar-la; l’aeroport és una d’aquestes posibilitats, i nosaltres ni tant sols hem ficat sobre la taula els pros i els contres. Hem tirat pel dret dient un no rotund, sense cap mena d’intenció d’escoltar si hi ha alguna part… Llegeix més »

Anònim
Anònim
13 març 2009 20:36

Acabo de llegir un comentari que diu que a Manresa tampoc no el volen, però us haig de dir que a Odena estan contents com si els hi hagués tocat la loteria.Són maneres de veure-ho.
A nosaltres potser ens donaran una presó que hi ha en joc o una bassa de purins.

Jet no, Jep
Jet no, Jep
13 març 2009 15:37

Us heu adonat taradellencs que aquesta infraestructura de l’aeroport que ens volien encolomar és tant fantàstica que ni els de Manresa la vòlen.
Apa , a engatussar a un altre.
Visca Taradell.