Inici Actualitat Taradell diu no a l’aeroport

Taradell diu no a l’aeroport

0
COMPARTIR

Més de 600 persones es van aplegar ahir al vespre a Can Costa i Font per debatre sobre la proposta de construcció d’un aeroport als plans de Mont-rodon.

Després d’escoltar a Jordi Sala, enginyer encarregat de l’estudi, a Eudald Sanmarti , portaveu dels veïns afectats i a Lluís Muntal representant d’Unió de Pagesos, l’alcalde Lluís Verdaguer que presidia tot sol la reunió, va donar el torn de paraules al públic, la majoria de fora de Taradell, que majoritàriament es va mostrar en contra de la proposta.

Finalment l’alcalde va llegir un text en el qual manifestava l’oposició de l’Ajuntament de Taradell a la proposta del Consell Comarcal de demanar la construcció d’un aeroport.

 

Més informació

El 9 Nou. Taradell no es presentarà al concurs per acollir l’aeroport corporatiu

ElTer.net. L’alcalde de Taradell diu no a l’aeroport

Osona.com. Taradell renuncia a l’aeroport de jets privats i Osona no presentarà candidatura

Avui debat a El 9 TV

EL 9 TV dedicarà el programa ´´L’aigua clara´´ d’aquest dijous (22.00) a fer una taula rodona sobre l’aeroport de Taradell i el model econòmic i de creixement d’Osona. Al programa presentat per Josep Comajoan hi participaran Lluís Verdaguer (alcalde de Taradell), Miquel Arisa (president del Consell Comarcal d’Osona), Oriol Guixà (delegat a Osona de la Cambra de Comerç) i Jesús Soler (president del Grup de Defensa del Ter).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments