Inici Actualitat Avui reunió informativa sobre l’aeroport

Avui reunió informativa sobre l’aeroport

0
COMPARTIR

L’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, ha fet públic un BAN en el qual convoca a tota la població de Taradell aquest vespre a 2/4 de 9 a Can Costa i Font per informar sobre l’aeroport i poder escoltar la opinió dels veïns.

A la reunió, segons informa osona.com, hi participarà Jordi Sala, l’enginyer aeronàutic que ha realitzat l’estudi del Consell Comarcal sobre les possibles ubicacions de l’equipament (noticia). La reunió es produeix després que l’ajuntament de Tona hagi fet un ple d’urgència per oposar-se a la construcció de l’aeroport, igualment com ja va fer la setmana passada l’ajuntament de Malla. El que s’hi han posicionat a favor són la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç a través del seu president Oriol Guixà segons informa ElTer.Net (noticia).

Donada la importància de l’acte, aquest serà retransmès en directe per Ràdio Taradell al 106.7 de la FM o be a través de www.radiotaradell.net. La programació serà dins del programa “Rebel•lió a les ones” que després organitzarà una tertúlia sobre el tema. També demà al vespre, El 9TV dedicarà la seva tertúlia “L’Aigua Clara” que condueix en Josep Comajoan a parlar del tema.

El BAN

En Lluís Verdaguer Vivet , Alcalde President de l’Ajuntament de Taradell, FA SABER:

Que en la notícia feta pública per part del Consell Comarcal d’Osona el passat dijous 5 de març i arran d’un estudi encarregat pel mateix Consell, es proposava el terme municipal de Taradell com a l’indret més propens a la instal•lació d’un aeroport de tipus corporatiu dins del territori comarcal.

Vist que l’emplaçament de l’esmentat indret estaria situat en la zona propera al Mas el Colomer i el seu entorn.

Vist que la darrera decisió de presentar-se al concurs obert per la Generalitat de Catalunya i publicat al DOGC número 5326 de 25 de febrer de 2009 la tindrà l’Ajuntament de Taradell.

Vist que la voluntat de l’Ajuntament és informar a la població de Taradell de les característiques tècniques i mediambientals de la proposta, abans de prendre una determinació.

És per aquest motiu se us convoca el proper dimecres dia 11 de març al Centre Cultural Costa i Font de Taradell a partir de les 20:30 hores per informar-vos i poder copsar la vostra opinió al respecte.

El que faig públic per al coneixement general de la població del municipi de Taradell.

Taradell, a 9 de març de 2009

L’Alcalde,

Lluís Verdaguer Vivet

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments