Inici Actualitat Esquerra també s’oposa a l’aeroport

Esquerra també s’oposa a l’aeroport

0
COMPARTIR

El Grup municipal d’ERC ha enviat avui una nota de premsa en la qual s’oposa a la proposta d’aeroport corporatiu que s’ha fet des del Consell Comarcal d’Osona.

Demà es farà la reunió informativa a Can Costa a 2/4 de 9 del vespre. Si voleu podeu participar a l’enquesta que trobareu a la dreta del bloc.

La nota és la següent:

Esquerra diu NO a la proposta d’aeroport corporatiu

El grup municipal d’ERC-AM a Taradell va assabentar-se, tot just el passat dimecres, de la possible ubicació d’un aeroport corporatiu, d’inversió privada, a la zona del Colomer, prop del nucli urbà de Mont-rodón.

Atenent a aquest fet, el grup d’Esquerra va realitzar una reunió ahir dilluns, en la que es va expressar una unànime posició contrària al projecte d’aeroport proposat pel Consell Comarcal d’Osona.

Entenem que aquest projecte, per totes les implicacions que suposa, no respon al model de poble ni al model de comarca que defensem des d’Esquerra. Ni des del punt de vista social, ni econòmic, ni territorial.

Per coherència diem NO al projecte d’aeroport, i refermem la voluntat de continuar essent claus en la defensa d’un model de poble equilibrat i sostenible. En aquesta mateixa zona, la nostra actuació ha estat decisiva per preservar zones amenaçades per altres infraestructures, com ara un polígon, una fàbrica de pinsos o un creixement urbanístic desmesurat del mateix nucli de Mont-rodón. I mai, en cap d’aquests casos, hem cedit a cap tipus de pressió, en coherència amb el nostre model de poble.

Entenem que la nostra posició es referma no solament per les conviccions del nostre grup, sinó també pel rebuig al projecte que han expressat tant a nivell institucional com particular moltes persones de Taradell i de municipis veïns.

Esquerra Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments