Inici Actualitat Actes de celebració del dia de la dona treballadora

Actes de celebració del dia de la dona treballadora

0
COMPARTIR

L’associació Som Dones entoma, un any més, la organització dels actes que es fan a Taradell per commemorar el dia de la dona treballadora que es celebra cada 8 de març.

El primer acte que han preparat per enguany és farà avui a la Biblioteca a les 8 del vespre i es tracta de PSIQUE, una explicació de contes per adults de com les dones se les empesquen per viure i fer viure. Després, s’inaugurà l’exposició “Dones en lluita per un altre món possible”, una exposició de cartells i fotografies de grups i accions de dones, a la sala d’exposicions del centre cultural.

La celebració es clourà el dissabte a la tarda, a les 6 a Can Costa, amb una nova Mostra de Cuines del món i la degustació de plats típics del món i música en directe per part dels grups inumazigh i trepadella.

Jornada de portes obertes a l’Institut

L’IES Taradell farà una jornada de portes obertes aquest dissabte de les 5 de la tarda a les 9 del vespre. Abans, a les 4 de la tarda, es farà una xerrada informativa per els pares i mares dels nous alumnes a la biblioteca del Centre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments