Inici Actualitat El Consell Comarcal proposarà fer l’aeroport a Taradell

El Consell Comarcal proposarà fer l’aeroport a Taradell

0
COMPARTIR


Segons informa el bisetmanari “El 9 Nou” a la seva edició digital (web), el Consell Comarcal d’Osona anunciarà aquest migdia que la proposta osonenca per ubicar el nou aeroport corporatiu és als plans de Mont-rodon, entre la via de tren i la C-17, en terme municipal de Taradell.

Fonts de l’alcaldia de Taradell ens han informat que aquest migdia es publicarà una nota informativa a la web de l’Ajuntament (web) amb la informació relativa a aquest afer.

Fragment de la Noticia de El 9 Nou

“El Consell Comarcal d’Osona anunciarà aquest dijous al migdia que la proposta que farà la comarca per ubicar el nou aeroport corporatiu és als plans de Mont-rodon, en terme municipal de Taradell. D’entre les cinc propostes inicials que havia estudiat el Consell Comarcal, al final s’ha decantat per la de Taradell, ja que és la que dóna millors opcions de longitud de la pista -un dels requisits principals del concurs que ha obert la Generalitat- i que està millor comunicada amb les principals xarxes viàries, en aquest cas la C-17. Els terrenys, concretament, són entre la via del tren i la C-17, a prop de la carretera que uneix Taradell amb Malla. (llegeix +)

Fotografia: El 9 Nou (Arnau Comajoan)

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments