Inici Actualitat Comunicat de premsa de l’alcalde sobre la proposta d’ubicar l’aeroport corporatiu a...

Comunicat de premsa de l’alcalde sobre la proposta d’ubicar l’aeroport corporatiu a Taradell

0
COMPARTIR

Publiquem la nota de premsa de l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, arrel de la noticia que aquest mati ha fet publica el Consell Comarcal sobre la futura i possible ubicació de l’aeroport corporatiu de la Catalunya Central.


Nota de premsa

En referència a la presentació de l’estudi de viabilitat elaborat pel Consell Comarcal d’Osona sobre la possibilitat d’ubicar l’aeroport corporatiu a la Comarca d’Osona, i donat que de les 5 ubicacions estudiades la que afecta al terme de Taradell seria la més viable, emeto aquest comunicat.

Donada la dimensió de la proposta entenem que hi haurà d’haver consens polític i social abans de prendre una determinació en un sentit o altre, per tant voldríem deixar clar que es tindrà en compte l’opinió de la població de Taradell en primer terme, i dels pobles veïns i de la comarca d’Osona en general en segon.

L’Ajuntament de Taradell, és coneixedor dels resultats de l’esmentat estudi des d’aquesta mateixa setmana en que s’ha fet públic, i en aquest moment s’està valorant i reflexionant sobre l’impacte que tindria a tots nivells, tant en sentit positiu com negatiu.

Ahir dimecres, es va convocar una reunió d’urgència amb els membres dels dos grups municipals, CiU i ERC, amb la finalitat de posar en comú totes les informacions rebudes abans de que és portés a terme la roda de premsa del Consell Comarcal.

Properament anirem informant de les accions que es portaran a terme per part d’aquest Ajuntament.

Moltes gràcies,

Lluís Verdaguer Vivet
Alcalde de Taradell

Document original

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments