Inici Actualitat Es presenta el projecte: “Taradell, terra de bandolers”

Es presenta el projecte: “Taradell, terra de bandolers”

15
COMPARTIR

Dijous passat es va presentar el projecte de dinamització comercial i turística “Taradell, terra de bandolers” a la sala de plens de l’ajuntament de Taradell. A l’acte hi van assistir alguns botiguers del poble i alguns responsables de les associacions que van escoltar les paraules de les responsables del projecte i del propi alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer.

La idea principal del projecte es desenvolupar una marca pròpia del municipi que doni un impuls comercial i turístic al poble i incrementi l’arribada de turistes atrets pel món del bandolarisme. Podeu veure aquest parell de vídeos amb un resum de la presentació del projecte i amb la valoració de l’alcalde.

A banda de la presentació del projecte l’alcalde va explicar el projecte de reforma del nucli comercial de Taradell i també va dedicar un punt a parlar del solar del Vivet.

També podeu veure un resum de la presentació del projecte en aquest reportatge de El9TV, la televisió de El9Nou. (enllaç)

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

15 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
12 març 2009 10:19

Bé, ja veig que per alguns es molt fàcil atacar i criticar als demés. Que facil és dir “..des de que hi ha aquest nou consell s’estan fent molt malament les coses…” Srs meus, pares desesperats, voleu dir que el problema no és que els vostres fills comencen a sortir ara i justament coincideix que som nosaltres els que estem al consell? ho dic xq jo ja fa mlts anys que sóc al cjt i les queixes dels pares sempre han estat les mateixes, sigui qui sigui la gent que ho porta.Uf! nsé si serveix d’alguna cosa mirar de convèncer-vos… Llegeix més »

Anònim
Anònim
11 març 2009 19:45

Si tants problemes hi veieu? Per què deixeu anar els vostres fills a la carpa amb 14 o 15 anys?
A més a més, aquests nens que podrien molt ben ser els vostres fills ja entren ben beguts a la carpa, i si no us ho creieu aneu a treure el cap als jardins de Can Costa a veure la quantitat d’ampolles i tetrabricks que hi ha pel terra. Això sí que és vergonyos de debò!
Els primers que haurieu de tenir vergonya haurieu de ser vosaltres i educar millor als vostres fills.

Anònim
Anònim
11 març 2009 15:56

Ostres tu, per què no us poseu de presidents del consell de joventut el senyor anònim i en Josep? Veig que sabeu molt bé del que parleu i que és molt fàcil controlar-ho tot. Jo vaig a totes les festes que es fan a la carpa i fa força pena veure a molts menors ben beguts, però us puc assegurar que els nois i noies de darrera la barra fan molt bé la seva tasca i no venen alcohol als joves de menys de 18 anys; si es fan comprar els cubates i a més a més no es saben… Llegeix més »

Anònim
Anònim
11 març 2009 13:59

Josep,

potser no hauriem d’arribar aquest extrem d’anar els Mossos d’Esquadra però si a l’Ajuntament.

El meu fill va anar a les últimes carpes aquestes i lo que dius és el perfil és el que també vaig veure jo !

Salvador.

Anònim
Anònim
11 març 2009 11:49

Jo també vaig estar a les últimes carpes i de fet també vaig veure un descontrol. A l’entrada tot bé, em sembla que era en Santi i els dos o tres segurates que ho portaven perfectament. A la barra, primer de tot els que servien el veure ja anaven passat de volta. De fet el que diu a dalt ho detalla perfectament. D’allà surtien amics i amigues dels de la barra amb més d’un cubata gratis i sobretot, MENORS AMB BEGUDES A LA MA. Jo com a pare, ja us hagués denunciat a tots ja que està prohibida la beguda… Llegeix més »

Anònim
Anònim
11 març 2009 11:06

Sr anònim; No voldria entrar en una discussió absurda, però llegint el teu comentari no puc evitar indignar-me… A veure, vull mirar d’explicar-t’ho pq ho entengui, sense mal rotllos, no és el meu objectiu barallar-me amb ningú. En primer lloc el CJT no necessita que ningú vingui a fer bulto a la carrossa, mai hem demanat a ningú que participi x caritat i el cert és que la gent que vé repeteix cada any i ho fan pq volen.(curiosament ningú més s’ha queixat pel preu!) D’altra banda es nota que vostè mai ha participat en la construcció d’una d’aquestes carrosses,… Llegeix més »

Anònim
Anònim
10 març 2009 18:29

sr.eta…mariona !!…no es critica des de l`ignorancia !! tants sols..que pel sol fet de ke no hi haguin calers…no doneu subvencio..estic d`acord ..pero una explicació també aniria millor !! i pel sol fet de ke no hi haguin calers ..no heu de abussar de la canalla…a fer pagar tant..encara gracies que es van possar a la carrossa del concell per fer bulto !!la disfressa val !! pero 45 euros de ke ..encara gracies ke si apunten i no tenen ni l`antrada gratis …ke fuerte !!! estik segur ke tu i 4 que s`implican feu el ke podeu…pero penseu una mica… Llegeix més »

Anònim
Anònim
9 març 2009 10:54

Llegint els vostres comentaris, em sembla que en nom del CJT s’ha de dir alguna cosa… Aveure, en primer lloc, com ja sabreu al CJT estem pagant l’error de l’última festa major. Per sort, a hores d’ara ja em pagat practicament tots els deutes que teníem, però és cert, no tenim diners, ni per pagar res a les carrosses ni per fer entrepans. Sabem que hi ha molta gent que s’ha queixat i que creuen que és una vergonya…a tots ells les més sinceres disculpes, esperem que ho entenguin i que siguin una mica més benevolents, ja és prou dificil… Llegeix més »