Inici Actualitat Es convoca la setena edició del premi literari Solstici

Es convoca la setena edició del premi literari Solstici

0
COMPARTIR

La setmana passada van sortir les bases del 7é Premi Literari Solstici que organitzen la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell (bloc) i l’associació Gent d’aquí.

Com cada any el Premi és obert a tres categories (menors de 12, de 13 a 18 i majors de 18 anys) i és poden presentar obres de poesia i prosa de qualsevol tema, sempre que siguin inèdites i escrites en català.

Qui hi vulgui participar, haurà de presentar la seva obra abans del 25 d’abril a la mateixa Biblioteca amb el format que s’indica en les bases que adjuntem a continuació.


Els premis pels guanyadors seran de 600 euros per la categoria C, 300 per la categoria B i 100 euros i un lot de llibres i CD’s per la categoria dels més menuts.

El Jurat està format per l’escriptor taradellenc Antoni Pladevall, la poeta Rosa Codian, el guanyador de l’any passat Aleix Solà, el professor Lluís Rovira i l’escriptor Miquel Vilardell. El veredicte i el lliurament de premis es farà el dia 20 de juny a la Biblioteca.


La foto superior correspon a alguns dels guanyadors de l’any passat, entre els quals hi va haver dos taradellencs, en Ferran Prat i Tió que va guanyar en la modalitat de poesia de la categoria A (fins a 12 anys) amb el poema “Els amics” i l’Aleix Solà Pascual que ho va fer en prosa per la categoria C (majors de 18 anys) amb el conte “Dues gotes d’aigua”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments