Inici Actualitat Taradell, terra de bandolers

Taradell, terra de bandolers

3
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell va encarregar a l’empresa Infocentre un estudi per tal d’analitzar i desenvolupar una sèrie d’estratègies que ajudessin al desenvolupament urbanístic, turístic i comercial del municipi.

Taradell, terra de bandolers és el nom del projecte resultant de l’estudi de la realitat taradellenca que s’ha realitzat al llarg de tot el 2008 i que ha de servir per impulsar Taradell de forma global. El projecte aplega una sèrie de propostes estratègiques i operatives amb l’objectiu de desenvolupar el municipi des dels àmbits urbanístic, turístic i comercial per tal de reactivar el comerç tradicional taradellenc.

Aquest projecte es presentarà demà a 2/4 de 9 del vespre a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Taradell amb la presència de Lluís Verdaguer, alcalde de Taradell, Dolors Crous, gerent d’Infocentre, i la Berta Vaqué, tècnica de dinamització comercial de l’Ajuntament de Taradell.

El projecte Taradell Terra de bandolers que s’emmarca dins el Programa Petits Municipis – Desenvolupament i Comerç de la Diputació de Barcelona, vol començar a desenvolupar les primeres actuacions al llarg d’aquest mateix any 2009.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Perot Rocaguinarda
Perot Rocaguinarda
26 febrer 2009 8:11

Quan ha costat l’estudi?

És que pagar per saber que Taradell és terra de bandolers resulta un xic irònic, si més no.

Taradell Bloc
25 febrer 2009 9:43

La informació està extreta de la nota de premsa de l’Ajuntament que textualment diu:

“L’acte comptarà amb la presència del Sr. Lluís Verdaguer, alcalde de Taradell, la Sra. Dolors Crous, gerent d’Infocentre, empres que ha realitzat l’estudi i també la Sra. Berta Vaqué, tècnica de dinamització comercial de l’Ajuntament de Taradell.”

Anònim
Anònim
25 febrer 2009 9:15

Seria més precís dir “Berta Vaqué, tècnica de dinamització comercial de la Mancomunitat La Plana”.