Inici Actualitat Ja arriba el Carnestoltes a Taradell!!!!

Ja arriba el Carnestoltes a Taradell!!!!

0
COMPARTIR


Arriba el Carnestoltes a Taradell i els actes per celebrar-ho ja començaran demà mateix amb un taller de maquillatge infantil que organitza la ludoteca “Era de Can Tropes” i que es farà a les 5 de la tarda a Can Costa i Font.

El diumenge es farà el Carnestoltes infantil que sortirà amb una rua a 2/4 de 5 de la plaça de les Eres i anirà cap a Can Costa on la gent de “El tramvia blau” amenitzaran la festa. Tots els nens han d’anar disfressats i l’entrada valdrà 3 euros per nen, només pagarà la canalla que tindran berenar.

I el plat fort del Carnestoltes vindrà el cap de setmana següent, el dissabte 29, amb la gran Rua de Carnaval que aquest està organitzada per el Consell de joventut, Protecció Civil i l’Ajuntament i que desfilarà per tots els carrers del poble. La sortida serà a 2/4 de 8 del vespre de la plaça de l’Atlàntida i a 2/4 de 9 arribarà a la Plaça de les Eres on es llegirà el pregó. La festa acabarà a la Karpa del Centre Cultural amb una bona festa que començarà pels vols de les 11 de la nit.

Si voleu participar a la Rua de Carnestoltes, ja sigui amb una carrossa o be una comparsa, cal que llegiu amb atenció les normes que hi ha continuació.

NORMES I INFORMACIÓ GENERAL PER PARTICIPAR A LA RUA

1.La rua de carrosses i comparses tindrà lloc al dissabte 28 de febrer de 2009.

2.La inscripció es pot efectuar fins el dia 26 de febrer de 2009 personalment a les oficines del Centre Cultural Costa i Font de Taradell o el Bar del mateix recinte.

3.Qualsevol informació podeu trucar al Centre Cultural Costa i Font. Telèfon: 938126701. En horari d’oficines.

4.Totes les carrosses hauran de ser al lloc de la concentració abans de les 7 de la tarda.

5.Cada carrossa que no sigui a l’hora indicada a la norma nº 4, serà penalitzada. La penalització consistirà a deixar la posició que prèviament l’organització de la rua li hauria assignat i passarà a ocupar la última posició de la rua.

6.ÉS RECOMANABLE que cada carrossa porti ( com a mínim ) un extintor. Es per una seguretat millor.

7.La Rua començarà a 2/4 de 8 de la tarda, puntual.

8.El recorregut ha petit alguna variant respecte els anteriors anys. El recorregut serà: Rotonda Atlántida, Carretera de Balenyà, Passeig Domènec Sert, La Plaça, Carrer de la Font, Carrer Guillem de Mont-rodon, Carrer de Vic, Sant Sebastià, Plaça de les Eres, Carrer de la Vila, Carrer de la Batllia, Ronda dels Vilademany però acabarà a la rotonda de l’Atlantida.

9.El Recorregut acabarà a la Rotonda Atlàntida i no és deixarà entrar cap carrossa al Carrer Catalunya a la zona de Can Costa i Font.

10.Per tal d’agilitzar la rua, cal que les carrosses no s’aturin.

11.L’Incompliment de les normes pot produir la desqualificació de la carrossa a dins de la rua.

12.L’Organització no és farà responsable dels incidents que és puguin produir durant la rua, tant desperfectes a les carrosses o com accidents amb el públic en General o participants de la Rua.

13.Hi haurà servei d’Ambulància a darrera la Rua.

IMPORTANT: Tots els participants es mostren d’acord d’aquestes normes abans i després d’efectuar aquesta inscripció. Cal esmentar que els voluntaris de Protecció Civil de Taradell qui portaran la rua d’aquest any, seran molt estrictes amb aquestes normes.

Els participants hauran d’omplir un formulari amb el nom de la colla, el de la carrossa o comparsa i unes dades de contacte i també caldrà que signin un document conforma coneixen les normes d’enguany.

Organitzadors

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments