Inici Actualitat Quins són els reptes dels hàbits alimentaris al segle XXI?

Quins són els reptes dels hàbits alimentaris al segle XXI?

0
COMPARTIR

Amb l’objectiu de donar a conèixer les novetats tecnològiques que han aparegut darrerament en matèria d’alimentació, diversos farmacèutics experts en alimentació, nutrició i dietètica del col•legi de farmacèutics de Barcelona faran una taula rodona aquest vespre per parlar d’alimentació i tecnologia. Entre d’altres parlaren de temes com els aliments transgènics, l’agricultura ecològica o be els aliments funcionals.

L’acte que començarà a les 8 del vespre a la Biblioteca, està organitzat per el Programa municipal de prevenció de conductes de risc en el consum de drogues (DRAC) i forma part del cicle “Fer salut a la biblioteca” que es porta a terme durant tot el mes de febrer.

Us deixem també tota la programació d’aquest mes de la Biblioteca on hi podeu trobar més actes del cicle esmentat i d’altres de la programació ordinària de la Biblioteca.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments