Inici Actualitat Esquerra valora negativament el POUM que s’ha de presentar divendres

Esquerra valora negativament el POUM que s’ha de presentar divendres

0
COMPARTIR

Arran de l’aprovació provisional del POUM, el grup municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de Taradell va enviar ahir una nota de premsa on manifestava el seu profund desacord respecte el procés que l’equip de govern ha seguit en la redacció del nou POUM.

Segons l’equip municipal d’Esquerra hi ha tres aspectes que bàsics que no s’han complert ni s’han tingut en compte a l’hora de fer-lo: Per una banda no s’ha comptat amb la participació del poble per decidir com havia de ser el futur Taradell; tampoc s’ha definit clarament quin és el model de poble que persegueix el Pla; i finalment Esquerra denuncia que s’ha amagat a la població els diversos i importants canvis que ha anat patint el POUM durant el seu procés de redacció.

El POUM va ser aprovat provisionalment el passat 29 de gener en el Ple ordinari de gener i serà presentat en públic aquest divendres a les 8 del vespre a Can Costa i Font.

Esquerra de Taradell que ha anunciat que no descarta la possibilitat de presentar les al•legacions que estimi oportunes, ha fet públic un extens document a la seva web on detalla amb més precissió el seu rebuig al POUM. Podeu accedir mitjançant aquest enllaç o be fent click damunt la imatge.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments