Inici Actualitat Serrallonga: el bandoler, les seves dones i la justícia

Serrallonga: el bandoler, les seves dones i la justícia

0
COMPARTIR

Demà dissabte, a les 12 del migdia, es presenta a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font el llibre: Serrallonga: el bandoler, les seves dones i la justícia de la Isabel Graupera i el taradellenc Lluís Burillo.

El llibre que està editat per L’Esfera de llibres, passarà a engruixir el fons especialitzat que la Biblioteca de Taradell té sobre bandolerisme


Diumenge Teatre amb cafè

Diumenge, a Can Costa I Font ia 2/4 de 7 de la tarda, en el marc de la VIII Mostra de teatre a Taradell la companyia “Ara Teatre” de Santa Eugènia de Berga representarà l’obra “Leila, on vas?” de Francesc Lorenzo Gràcia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments