Inici Actualitat Neix el Grup de Recerca Local de Taradell

Neix el Grup de Recerca Local de Taradell

0
COMPARTIR

Grup Recerca Local De Taradell
http://static.slideshare.net/swf/ssplayer2.swf?doc=gruprecercalocaldetaradell-1232825750731562-1&stripped_title=grup-recerca-local-de-taradell-presentation

View more presentations or upload your own. (tags: taradell grup)

Amb l’objectiu de preservar la història i el patrimoni local de Taradell, tres entitats del poble (la Biblioteca, l’Arxiu Fotogràfic i els Tonis) han decidit crear un Grup de Recerca Local per tal de recollir i difondre informació sobres les vivències i records dels taradellencs. El grup s’ha constituït amb una desena de persones provinents del món cultural taradellenc.

Un dels objectius més importants és el de recollir els records de la gent gran del poble que han estat testimoni d’aquest darrer segle on s’han produït canvis a tots els nivells. La intenció del grup és recollir aquesta memòria oral que “és un patrimoni únic i extraordinari que cal preservar” abans no quedi reduïda únicament a l’àmbit familiar i s’acabi perdent.

La primera fase d’aquest projecte serà la gravació d’entrevistes a protagonistes d’una determinada història que el membres del grup complementaran amb articles de premsa, fotografies i diversa bibliografia. En la segona fase es vol crear un espai web per tal de difondre la informació recollida en la primera fase.

Adjuntem el powerpoint de la presentació del Grup (a la part superior) i la noticia que el diari “El 9 Nou” va treure la setmana passada.

Retall de premsa de “El 9 Nou” (divendres, 23 de gener 2009)

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments