Inici Actualitat Fotografíes de les conseqüències del temporal a Taradell

Fotografíes de les conseqüències del temporal a Taradell

0
COMPARTIR

Sortosament les conseqüències del temporal a Taradell no han estat molt importants. Al carrer Montseny s’ha trencat un arbre que s’ha precipitat sobre un pal de telèfons i aquest fet ha ocasionat que es tanqués al carrer al transit. Al carrer Francesc Camprodon el temporal també ha arrencat un arbre d’un jardí hi ha malmès la tanca.

Segur que hi ha hagut algun altre incident d’aquesta importància (si teniu fotos i les voleu enviar les publicarem) però sortosament no s’han de lamentar danys més importants i el subministrament elèctric no ha patit talls com a la resta de Catalunya.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments