Inici Actualitat Artur Mas es reuneix amb comerciants i empresaris de Taradell

Artur Mas es reuneix amb comerciants i empresaris de Taradell

0
COMPARTIRDivendres passat el Secretari General de Convergència Democràtica de Catalunya, Artur Mas, va visitar Taradell i va sopar i conversar amb una bona colla de comerciants, industrials i empresaris de Taradell.

El sopar, un piscolabis a peu dret que permetia la interacció amb la gent, es va fer a les 9 del vespre al Restaurant La Roca. Els veïns convidats a l’acte van aprofitar per parlar de les principals preocupacions i sobretot de la crisis actual amb el candidat de Convergència que és va anar desplaçant pel menjador per atendre a tothom.

L’acte que es va allargar fins gairebé les 12 de la nit, era organitzat per el grup local de CDC de Taradell i va comptar amb la presència, a més dels comerciants i empresaris locals, de l’alcalde Lluís Verdaguer, diversos regidors, el president local de CDC, el diputat taradellenc Francesc Homs i un nodrit grup d’alcaldes, regidors i militants d’altres poblacions de la comarca.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments