Inici Cultura Programa de la Festa Major de Sant Sebastiá

Programa de la Festa Major de Sant Sebastiá

0
COMPARTIR

Dimarts és Sant Sebastià, el Patrò de Taradell, i els taradellencs estem de Festa Major. Ahir va sortir publicada tota la programació de la festa que és força igual que la de l’any anterior amb alguna novetat.

La festa comença a les 10 del mati amb una xocolatada popular al carrer Sant Sebastià. A 3/4 d’11 els Pabordes del Ball del Ciri sortiran de l’Ajuntament acompanyats de les autoritats i la cobla Genisenca i aniran cap a l’esglesia on a les 11 començarà l’ofici solemne en honor a Sant Sebastià. També a les 11 del mati sortirà de la Plaça de les Eres una cercavila que recorrerà el centre del poble amb els gegants, els capgrossos i els grallers de Taradell.

A les 12 del migdia, a la Plaça de les Eres, es ballarà el solemne Ball de Ciri i tot seguit els grups infantil i juvenil de l’Esbart Dansarie Sant Genis ballaran uns quants ballets.

A la tarda, de 3 a 6, s’instalarà un Parc Mobil Infantil als jardins de Can Costa per tota la mainada de Taradell i a les 8 del vespre, a la sala de plens de l’Ajuntament, es farà el lliurament del Primer Premi Ajuntament de Taradell al millor treball de recerca.

El proper dissabte, el dia 24, el jovent del poble farà a la Carpa Jove la tradicional Festa Jove i el sopar de Festa Major.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments