Inici Actualitat Manel Gausa es lesiona i s’han suspendre les tres funcions de “El...

Manel Gausa es lesiona i s’han suspendre les tres funcions de “El Rei Lear”

0
COMPARTIR

Manel Gausa, director d’Arcs Estudi Teatre i actor principal de l’obra de Teatre “El Rei Lear”, va caure aquest dilluns d’una bastida mentre muntava els decorats de l’obra al Centre Cultural i es va lesionar greument un braç.

Ahir va ser operat d’urgència i, malgrat que ell volia fer-la igualment i que va esperar a prendre la decisió després de la operació, finalment es va decidir de cancel•lar les tres funcions previstes.

Ahir es va començar la venta anticipada d’entrades i davant de la possibilitat de que finalment es cancel•les, no es van cobrar però si que és van reservar les localitats a aquelles persones que hi van anar. Així doncs, la intenció es poder representar aquesta obra més endavant quan en Manel ja s’hagi recuperat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments