Inici Actualitat Primeres fotos del Passant dels 3 tombs

Primeres fotos del Passant dels 3 tombs

2
COMPARTIR

En aquests moments ja està en marxa el Passant dels 3 tombs per els principals carrers de la Vila de Taradell. Davant de l’esglèsia hi podeu trobar la fira “Duros a 4 peles” organitzada per l’Associació de Botiguers de Taradell que treuen tots els estocs molt bé de preu el dia d’avui. Al parquing de l’antiga carpa hi ha instal·lat un globus de la Caixa de Manlleu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
11 gener 2009 19:54

Jo sóc un dels participants dels Tonis de Tradell, crec que aquests són dels millors, per no dir els millors que hi ha per aqui, però crec que es podria donar mes importància al fet de portar els carros carregats ( troncs, garbes,feixos, soques,… )per tal de recuperar i reviure el treball d’abanç.

Tot i així Felicitats i per molts anys !!!

Anònim
Anònim
11 gener 2009 16:11

he anat al passant i m’ha agradat molt.
es un dels millors d’aquests anys i tinc moltes ganes de que arribi l’any que ve per tornar a veure un altre passant, que cada cop son millors i hi participa mes gent!

us deixo…

XaO