Inici Actualitat Ernest Benach al Passant dels 3 tombs

Ernest Benach al Passant dels 3 tombs

0
COMPARTIR

De molts és coneguda l’afició del President del Parlament, Ernest Benach, per les noves tecnologies, les eines 2.0 i les xarxes socials. El President és una persona molt dinàmica amb aquestes eines i el seu facebook, twitter i twitxr sempre estan informant de la seva darrera situació i la seva agenda.

Aquest mati l’Ernest ha visitat el Passant dels 3 tombs de Taradell i no ha estat una excepció. A continuació us passem les fotos que ha penjat en el seu facebook i twitxr (el twitter no funcionava) i les adreces a on consultar-ho.

Twitter (Mini-blogging amb textes): www.twitter.com/ebenach
Twitxr (Mini-Blogging amb fotos):
www.twitxr.com/ebenach
Facebook (Xarxa Social): http://www.facebook.com/home.php#/profile.php?id=1241053155

Fotos fetes pel seu equip on ell apareixFotos fetes pel propi President des del seu dispositiu MòbilCOMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments