Inici Actualitat En Miquel Vivet Farré es l’Hereu del 2009

En Miquel Vivet Farré es l’Hereu del 2009

0
COMPARTIR

En Miquel Vivet Farré ha sortit escollit com a Hereu de l’any 2009 amb 263 vots a favor. El resultat s’ha fet públic aquest vespre durant l’acte de celebració de les Festes dels Tonis de Taradell.

En Miquel Vivet és una persona molt coneguda al poble ja que ha participat en varies associacions. Des de sempre ha estat lligat a l’Esbart Dansaire de Sant Genis on forma part de la plantilla de dansaires del grup gran i actualment, és un dels membres de la renovada Comissió de Festes de Taradell.

El segon classificat ha estat Arnau Danés amb 184 vots. El frec a frec entre aquests parell de joves taradellencs ja s’aventurava a la nostra web, ja que en la Porra que vam organitzar havien estat els dos capdavanters. En aquest cas L’Arnau havia quedat en primera posició amb 60 vots, i en Miquel, el nou Hereu de Taradell, havia quedat segon amb 53 vots.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments