Inici Actualitat Protecció Civil explica les recomanacions de circulació per la Festa dels Tonis

Protecció Civil explica les recomanacions de circulació per la Festa dels Tonis

1
COMPARTIR

Més de 50 membres de 6 unitats diferents de Protecció Civil vetllaran diumenge al mati perquè el “Passant dels 3 tombs” sigui un èxit.

La seva feina consisteix en regular la mobilitat del poble de manera que la rua d’animals pugui fer el passant per Taradell sense afectar en el transit del poble. Des de Protecció Civil de Taradell i (bloc) ens envien un seguit de recomanacions i informacions que podeu trobar molt més extenses en el seu bloc.

Talls a la Carretera:

Es mantindrà el Centre de la Població tallat des de ¾ d’11 del matí, hora de començament del passant fins a les 3 de la tarda hora que finalitza, aquest horari afecta als cotxes que vinguin per Santa Eugenia, Malla i Seva. La millor alternativa es utilitzar les rondes de circumval·lació que estaran lliures. Els que arribin de Viladrau trobaran la carretera tallada de 3/4 d’ 11 a 1/4 d’1 i de 2/4 de 2 a 2/4 de 3 aproximadament i no tindran cap alternativa.

Sortides de les Urbanitzacions.

Urbanització Goitallops: L’accés per el carrer Catalunya i la Sortida per la Ronda dels Vilademany, estarà tancada a partir de ¾ de 12 del matí, hora prevista que passi el passant per aquesta zona. Després d’aquesta hora, s’ha de tenir en compte que com a mínim 1 hora estarà tancada.

Urbanització La Roca: Si algun veí ha de fer la sortida al matí, demanaríem que fos abans de ¾ d’11 del matí. A partir d’aquesta hora, l’accés i la sortida de la Roca quedarà completament tallada al Transit. EL Transit s’obrirà quan el passant s’hagi enfilat cap a la vila de Taradell. A partir de ¾ de 2 el transit tornarà a quedar tallat ja que entraran a l’alzinar de la Roca. Es tornarà a obrir el trànsit entre 2/4 de 3 i les 3 de la Tarda.

Aparcaments

Us mostrem una serie de mapes amb les zones d’aparcament recomanades a la urbanització de la Roca i al Centre del poble.Més informació: http://protecciociviltaradell.blogspot.com/

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
10 gener 2009 9:55

De veritat que és d’admirar la feina que fan tots aquests membres, ja que no cobren un duro i cada servei s’en porten insults dels conductors o persones incredules que no respecten les ordres que donen al llarg d’aquest.

Felicitats.
Josep