Inici Actualitat Finalment es rescindeix el contracte amb l’empresa constructora de la Piscina

Finalment es rescindeix el contracte amb l’empresa constructora de la Piscina

0
COMPARTIR

Finalment dijous passat, en el Ple de desembre, es va oficialitzar la rescissió del contracte de construcció de la piscina coberta amb l’empresa BRUESA, després que aquesta abandonés les obres el passat mes de d’abril (noticia).

En el Ple es va aprovar la darrera certificació d’obres, la de la liquidació, i es va aprovar la rescissió de mutu acord del contracte per incompliment del contractista. Després de les negociacions entre l’empresa i l’ajuntament es va acordar una indemnització per danys i perjudicis de 202.902 euros que l’empresa pagarà a l’Ajuntament. D’altra banda l’Ajuntament es compromet a tornar la fiança de 130.241 euros i a acabar d’abonar el pagament de les obres certificades que no estaven pagades.

Segons que van validar els tècnics d’ambdues bandes, l’obra realitzada fins ara (segons certificacions) puja un total de 1.190.056 euros i l’Ajuntament portava pagat a l’empresa un total de 1.170.293 euros. El consistori va abonar la diferencia de 19.763 per tal de que el deute quedes saldat.

Ara el que falta de projecte per acabar la piscina tornarà a ser licitat, però abans els tècnics i politics municipals refaran el projecte i el reajustaran de manera que sigui més adequat a les necessitats del poble i també més econòmic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments