Inici Actualitat ERC reactiva la seva web per parlar del Ple

ERC reactiva la seva web per parlar del Ple

0
COMPARTIR


El grup municipal d’ERC ha reactivat el seu web després de 10 mesos de l’última noticia. El motiu principal s’ha de buscar en el Ple de desembre on es discutien les ordenances fiscals i en qual el grup republicà hi van presentar una sèrie d’al·legacions.

En la web hi podem trobar una primera noticia del dia 16 amb l’anunci de les al•legacions i el document d’aquestes en PDF i una segona entrada feta aquest passat diumenge amb el resum del passat ple i el document d’argumentacions contra la taxa de Can Costa i Font.

ERC ho ha fet saber a Taradell Bloc i a tots els seus lectors amb un comentari a la noticia que parla del Ple, en el qual convida a tots els lectors del bloc a anar a visitar el seu web.

Val a dir que el nou impuls de la web també coincideix amb la posada en marxa de la nova web de l’Ajuntament que ara fa un mes que funciona. Esperem que a partir d’ara tingui continuïtat i s’actualitzi regularment i puguem disposar d’aquest parell de nous mitjans d’informació i comunicació política a Taradell. Felicitats!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments