Inici Actualitat S’aproven les ordenances fiscals amb la problemàtica de la taxa d’ús de...

S’aproven les ordenances fiscals amb la problemàtica de la taxa d’ús de Can Costa i Font

2
COMPARTIR


Dijous passat es va celebrar el ple corresponent al mes de desembre que es va centrar en les ordenances fiscals. El grup municipal d’ERC havia presentat al•legacions contra les ordenances fiscals del 2009 i en demanava la nul•litat al considerar que faltava informació i informes econòmics en l’expedient quan s’havia fet l’aprovació definitiva.

Les al·legacions també demanaven la retirada de la taxa d’ús del Centre Cultural Costa i Font a les entitats locals perquè realment no s’aplica a ningú en la practica majoria dels supòsits i va proposar convertir-la en un preu públic.

Antoni Casassas, cap de l’oposició, va argumentar que el fet de que les entitats només tinguin tres dies gratuïts l’ús del Centre no és correspon amb la realitat i va posar els exemples del Teatre, el Country, el Guifi o els balls tradicionals que utilitzen més de tres vegades o be de la Creu Roja que en fa un bon ús, malgrat que no és una entitat local.

L’equip de govern va argumentar que la taxa l’únic que pretén es regular l’ús de les sales tot evitant que les entitats en facin un abús. Lluís Verdaguer va acusar a la oposició de “fer pura demagògia per posar les entitats en contra de l’Ajuntament” ja que la taxa s’aplica des del 2003 i que mai hi ha hagut la intenció de fer pagar a les entitats i mai se n’ha fet pagar cap.

Foto: Elter.net

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
ERC Taradell
22 desembre 2008 21:00

Podeu veure els arguments d’Esquerra per eliminar aquesta taxa, a la notícia que publiquem a la pàgina web, on també hi trobareu les al·legacions a les ordenançes fiscals del 2009.

Anònim
Anònim
22 desembre 2008 15:49

El que no entenc, és perquè si la taxa no s’aplica, perquè la posen cada any. Que la retirin tal i com demana el grup d’ERC i ja està.