Inici Actualitat Joves de Taradell recullen firmes per demanar que es faci una pista...

Joves de Taradell recullen firmes per demanar que es faci una pista d’skate al poble

2
COMPARTIR

Una colla de nois ben jovenets de Taradell (foto inferior) van posar la seva paradeta ahir a Santa Llúcia per tal de recollir firmes per demanar la construcció d’una pista d’skate al poble.

La iniciativa els hi va anar prou be i es veu que al final del dia tenien forces signatures recollides.

Per la fira corrien rumors que, fins i tot, va firmar l’alcalde.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Jordi VAlls
Jordi VAlls
9 gener 2009 22:14

Ben fet, això de sumar-se al carro sempre va be, i mes si no cal una gran inversió, els esports minoritaris son com els de la 2 o el 33, una immensa minoria (oblidada es clar).
Espero que si s’acaba fent l’ajuntament no porti la gestió o el manteniment igual que fa en el Pavelló de Hoquei el Pujaló, on es “respira” poliesportivitat per arreu.

Miquel Vila Solà
15 desembre 2008 15:11

Bona tarda.Tota instal.lació esportiva nova és d´interés pels joves del nostre poble. A més a més, el que es reclama no té un cost molt elevat i es poden aprofitar espais públics, ja que la instalació no requereix d´un sòl de grans dimensions.Quan els joves prénen una iniciativa d´aquestes característiques, se´ls ha d´escoltar i acompanyar en la seva reivindicació.No sé si va signar o no el batlle de Taradell, el que si és cert, i no és un rumor, és que vaig signar personalment el full de la iniciativa d´aquests joves, i que els ajudaré en lo que calgui per… Llegeix més »