Inici Actualitat Divendres es presenta el darrer llibre de Josep Romeu “El Nadal, del...

Divendres es presenta el darrer llibre de Josep Romeu “El Nadal, del mite a la tradició”

0
COMPARTIR

Aquest divendres es presentarà a la Biblioteca el llibre “EL NADAL, DEL MITE A LA TRADICIÓ” del taradellenc, Josep Romeu i Bisbe.

La presentació serà a les 8 del vespre, a la Biblioteca i anirà a càrrec del mateix autor i del recent guanyador del premi Carlemany de novel•la, l’escriptor taradellenc Antoni Pladevall i Arumí.

El llibre, editat per l’editorial Mèdol de Tarragona, va guanyar el 7è premi Joan Amades de Cultura Popular el passat mes de novembre del 2007. Podeu llegir la sinopsi del llibre a: http://blocs.tinet.cat/gallery/337/nadal.pdf

Josep Romeu (bloc) és un mestre taradellenc, actualment professor de l’escola les Pinediques, que també s’ha dedicat al món del periodisme on ha fet de corresponsal dels diaris EL CORREO CATALAN i MUNDO DIARIO, 1976-1977; d’articulista de El 9 Nou i de La Marxa; de presentador de programes de debat a Televisió d’Osona (1990 a 2003); de director de la revista VILATORTA, (1991-1996); de director de la revista ACCIÓ, (1994-1995); de Coordinador de la Revista EUROPA DE LES NACIONS, (2000-2004) i de director del mensual CIUTAT NORD, (2002-2003). A més Josep Romeu també va ser el Coordinador de l’Observatori de la llengua catalana durant els anys 2004-2007.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments