Inici Actualitat Arriba la 33à edició de la Fira de Santa Llúcia

Arriba la 33à edició de la Fira de Santa Llúcia

0
COMPARTIR

Com cada any per aquestes dates, arriba a Taradell les festes de la Fira de Santa Llúcia. El gros de la festa es farà el diumenge al matí, però a mitja setmana ja comencen els actes de celebració.

El dijous a les 9 del vespre a la capella es farà la pregaria d’advent i el dissabte, dia de la patrona, s’hi dirà una missa a les 8 del mati amb el cant dels goigs i a les 7 de la tarda el rés del sant rosari.

El diumenge al mati ja hi haurà el repic de campanes que anunciarà la festa i a partir de les 10 del mati obrirà la fira amb totes les paradetes típiques d’aquesta diada. A 2/4 d’11 es dirà una missa a la Capella cantada pel cor parroquial i amb musica de flauta. A les 11 del mati es posaran en marxa els inflables per la mainada que estaran actius fins a les 2 del migdia.

A la tarda, a les 5, el Patge Reial vindrà a recollir totes les cartes als Reis Mags dels nens de Taradell i a les 6 es farà un Berenar popular amb torades, all i botifarra. A les 8 del vespre es tancarà la fira.

Durant tot el dia es podrà visitar una exposició d’eines antigues de batre i els Tonis instal•laran la “Nòria” d’en Valentí Bosch. També es podrà visitar el pessebre de Joan Blancafort que estarà a la capella.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments