Inici Opinió Començo la temporada!

Començo la temporada!

0
COMPARTIR

Hola novament a tothom!

Per les dates a les que estem, ja començo a tenir novament tot un programa estructurat de curses i d’entrenaments. Aquest últim mes del 2008 i pel proper cap de setmana 6, 7 i 8 de desembre estarem de concentració a la Vall d’Aran. Del 9 al 20 estarem de curses de Copa d’Europa: del 9 al 14 a Pitztal i del 15 al 20 a Kuhtai, les dues estacions es troben en territori austríac.

Vindran els dies de Nadal i estaré entrenant entre La Cerdanya i la Vall d’Aran, pensant ja amb la Copa del Món de La Molina els dies 12, 13, 14 i 15 de gener. És un esdeveniment prou important.

De cara al que quedarà de temporada s’està acabant de planificar el programa de curses a nivell de la Selecció i per proves de Copa d’Europa i del Món: República Txeca, Suïssa, Àustria, … també es vol mirar d’anar a Vancouver a conèixer la pista Paralímpica del 2010 ?

A dia d’avui, sembla que tot comença a moure’s de nou per tenir i fer una bona temporada. Ja us ho explicaré.

Molt Bon Nadal a tots!!!!!

Ramon Homs i Miralpeix
“Per gota que pugueu” el 13 i 14 d’aquest mes de desembre us recomano aneu a veure la Copa del Món de dones a La Molina. És un espectacle molt impressionant! Poder-lo viure en directe transmet unes sensacions brutals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments