Inici Actualitat Qui serà l’hereu 2009?

Qui serà l’hereu 2009?

0
COMPARTIR


Una de les noves iniciatives dels darrers anys dels Tonis de Taradell és la d’escollir un hereu pel poble el mateix dia de la festa. Aquest darrer any el nostre hereu ha estat en Gerard Freixas, però el proper 10 de gener se li acaba el “regnat” i ja hi ha escollits els 5 candidats a reemplaçar-lo durant el 2009.

Els 5 candidats a Hereu 2009 són: Pau-Oriol Cabanas Romaní, Arnau Danès Vilardell, Jordi Font Alonso, Jaume Caralt Ramirez i Miquel Vivet Farré. Per escollir al vostre preferit heu d’adquirir una butlleta de votació que està adjunta al tiquet del tast del porc i a les butlletes del sorteig de les dues paneres. El vostre vot l’heu de dipositar a unes bústies que trobareu al cafè de Can Costa i Font, a la Rosa Moda, a Cala Nuri (barri de Sant Miquel) o be a la Farmàcia Autonell.

Des de Taradell Bloc ens volem sumar a la festa i us proposem una “porra” amb els 5 nominats sota el títol de “Qui serà l’hereu 2009?”. Del què és tracta és d’endevinar el resultat i evidentment no té cap validesa, però d’aquesta manera volem fer bullir més l’olla i donar més rellevància a aquest període de votacions.

Això si! El que cal és que aneu a buscar una butlleta física i els voteu de debò! “Qui serà L’hereu 2009?”


La votació estarà activa des d’avui mateix i fins el dia 8 de gener a la part dreta d’aquest bloc. El dia 9 parlarem dels resultats i el dia 10 sabrem de debò “Qui serà l’Hereu 2009”. Sort i a votar!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments