Inici Actualitat Els Tonis ja escalfen motors i treuen la revista de la festa...

Els Tonis ja escalfen motors i treuen la revista de la festa amb tota la programació i més!

1
COMPARTIR

Els Tonis de Taradell ja escalfen Motors de cara a la celebració de la festa dels tres tombs que aquest any serà el dia 11 de gener.

La veritat es que la Festa dels Tonis de Taradell és ja un esdeveniment ben consolidat que s’està convertint en un dels principal referents dins del món traginer.

A la festa d’aquest any hi trobarem forces activitats que aniran des del dimecres dia 7 amb la presentació de la festa fins al mateix diumenge dia 11 de gener.

L’exposició commemorativa a un antic ofici aquest any serà sobre el Blat del Mas del Colomer, el pregó anirà a càrrec de la Pilarín Bayés i l’homenatge a una persona integrada al municipi serà per la Corona Mas.

Si voleu veure la programació completa de la festa la podeu consultar en les imatges inferiors d’aquest “post” (fent doble-click) o be a la nova revista que ja ha sortit editada i que amb un disseny atrevit i atractiu, conté tota la informació relacionada amb els Tonis de Taradell. També hi podreu trobar un reportatge sobre la a la història de Sant Antoni Abat de Taradell, un sobre en Joan del Colomer i una petita historia dels 16 monuments o monòlits de Taradell. També hi trobareu la memòria del camp de treball fet aquest estiu a l’alzinar de la Roca, un article sobre els candidats a hereu 2009, un sobre la fira de duros a 4 peles de l’ABT i la transcripció del prego de l’any passat que va anar a càrrec de Núria Feliu.

Programa d’actes

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep Miret i Mercè
Josep Miret i Mercè
1 desembre 2008 15:05

Enhorabona Tonis pel vostre treball en equip i el vostre treball tantes vegades no visible. Enhorabona per la bona acollida que té la festa arreu de Catalunya. Em consta. Enhorabona per saber seguir un camí sense grans secrets, misteris i escarafalls i per saber on voleu anar i a on podeu arribar. Enhorabona per saber aglutinar i implicar al vostre voltant tantes persones. Gràcies per tenir preparat un mes i mig abans de la festa el programa i no haver d’esperar a ultima hora per saber-ne els detalls. Gràcies per fer-nos vibrar amb la recuperació i transmissió d’aquest patrimoni cultural… Llegeix més »