Inici Actualitat Xerrada a la Biblioteca en motiu del dia internacional contra la violència...

Xerrada a la Biblioteca en motiu del dia internacional contra la violència de gènere

0
COMPARTIR


Avui, dia 25 de novembre, és el dia internacional de la violència de gènere i és per aquest motiu que l’associació Som Dones ha organitzat com a acte commemoratiu una xerrada sota el títol “De la violència de gènera a la violència masclista”.

La xerrada es farà a la Biblioteca a 2/4 de 9 del vespre i anirà a càrrec de la Nausica Castelló de l’associació Benestar i Desenvolupament i responsable del Programa LARIS d’atenció, tractament i prevenció de la violència familiar.

La Nausica substituirà a la Montse Solerdelcoll que finalment per culpa d’uns problemes de salut no podrà assistir a la xerrada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments