Inici Actualitat Avui comença la 4ª edició de les jornades de qualitat empresarial

Avui comença la 4ª edició de les jornades de qualitat empresarial

0
COMPARTIREls empresaris i directius taradellencs podràn assistir a partir d’aquesta tarda a les xerrades sobre qualitat economica que el Servei de Promoció Econòmica d’Osona sud – Alt Congost a través de la Fundació Privada Osona Formació i Desenvolupament, ha organitzat per els mesos de novembre i desembre.

Les jornades, que compten també amb el suport de la Diputació de Barcelona, consisteixen en una sèrie d’accions formatives que rebran, de manera gratuïta, empresaris i directius dels següents municipis: Aiguafreda, Balenyà, el Brull, Centelles, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau.

Aquest esdeveniment és un punt de trobada de professionals que configuren el teixit empresarial del sud d’Osona, molt ampli i divers, ja que s’hi desenvolupen des d’activitats industrials del sector del metall, passant pel tèxtil, la construcció, indústries agroalimentàries, mecanitzats i automatismes, serveis i un llarg etcètera.

L’objectiu de les jornades és mantenir en contacte persones i organitzacions interessades en la qualitat i en millorar el procés de gestió empresarial mitjançant xerrades amb continguts de temes d’interès per a les organitzacions que volen fer més eficients els seus processos, entre ells l’adaptació a les noves tecnologies i a l’entorn de crisi actual.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments