Inici Actualitat Aquest cap de setmana “El Camí” passa per Taradell

Aquest cap de setmana “El Camí” passa per Taradell

0
COMPARTIR

Després de la presentació de la Guia de “El Camí” que es va fer dimecres a la biblioteca, aquest cap de setmana es fa la inauguració oficial del tram que passa per Taradell.

La caminada s’iniciarà el dissabte a les 9 del mati a Viladrau, a la Plaça de l’església. Prèviament, a les 8, hi haurà un autocar que sortirà de l’estació de Busos de Vic. De Viladrau s’enfilarà cap a Taradell amb la previsió de coronar el Castell de Can Boix a la 1 del migdia a els rebran els bandolers d’en Toca-Sons i membres del CET.

Després de dinar, la caminada seguirà cap a Taradell i a les 4 de la tarda està previst fer l’entrada a per la Plaça de Santa Llúcia. La rebuda anirà a càrrec dels Tonis i dels Gegants de Taradell i a les 5 de la tarda es farà una benvinguda a l’Ajuntament.

A les 6 de la tarda està prevista una visita a l’Alzinar de la Roca i després els participants aniran a sopar i dormir al Mas Can Pic. L’endemà la caminada seguirà cap a Santa Eugènia i Vic on seran rebuts per una Cercavila cultural amb els gegants de la Riera, els gegants del Remei i els grallers de Roda.

Us mostrem el full de ruta dels caminants. Si feu dos clicks al damunt de la imatge la veureu més gran.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments