Inici Actualitat L’ajuntament estrena web: www.taradell.cat

L’ajuntament estrena web: www.taradell.cat

0
COMPARTIR

El proper divendres 28 de novembre entrarà en funcionament la nova pàgina web del municipi sota el domini www.taradell.cat.


El nou web de l’ajuntament està desenvolupat amb eines de programari lliure que permetran fer el manteniment de la web des del mateix ajuntament i ser molt més àgils i ràpids alhora de publicar noticies d’actualitat i d’oferir serveis.

El nou web està creat a partir de 4 grans àrees: la primera és l’apartat de El Municipi on hi podrem trobar informació de com arribar a la vila, dels equipaments disponibles, de les fires i les festes locals i dels principals llocs d’interès taradellencs. En aquest apartat també hi trobarem una relació d’entitats del poble, de comerços i d’alguns restaurants i allotjaments de la vila.

La segona area és l’Ajuntament on hi ha la salutació del batlle, la composició del ple, les regidories, un tauler d’anuncis i un apartat per el butlletí d’informació municipal. El tercer apartat és el d’Atenció al ciutadà on hi trobareu un complet catàleg de tots els serveis i tràmits que es poden fer des de l’ajuntament.

Finalment a l’apartat d’Actualitat hi trobareu una secció de noticies, d’agenda i una relació d’uns mitjans de comunicació en premsa, ràdio i televisió. En aquest apartat també hi haurà un servei de butlletí digital que s’enviarà setmanalment a tots aquells usuaris que s’hi vulguin subscriure.

Cal doncs felicitar a l’Ajuntament de Taradell per haver renovat la web municipal i per haber-ho fet sota el domini .CAT.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments