Inici Actualitat Dissabte s’inauguren les noves oficines de l’Ajuntament

Dissabte s’inauguren les noves oficines de l’Ajuntament

1
COMPARTIR

Dissabte a les 12 del migdia es farà l’acte inaugural de les noves oficines de la Casa de la Vila. A l’acte que és farà a la reformada sala de plens, hi parlarà l’alcalde Lluís Verdaguer i el regidor d’urbanisme, Albert Ledesma. Durant tot el mati, de 2/4 de 10 fins a les 2 del migdia, les noves instal•lacions podran ser visitades per tothom.


Les obres de reforma de l’Ajuntament es van iniciar el passat mes d’abril i han afectat a les tres plantes de l’edifici. Amb la reforma s’ha volgut aprofitar tota la superfície útil de l’immoble oferint als vilatans una millor atenció personalitzada i dotant als treballadors d’uns llocs de treball més eficients.

Les reformes han començat per la planta baixa on, amb una nova imatge, s’ha reformat la sala de plens, el despatx de la policia municipal i el despatx del grup polític de l’oposició. A la primera planta s’hi ha habilitat l’espai d’atenció ciutadana amb un taulell amb 5 punts de treball, tota l’àrea de secretaria, dos despatxos per els serveis socials i el servei de promoció econòmica. El tercer pis s’hi troba el despatx de l’alcalde, el dels regidors, dues sales de reunions, els serveis tècnics i l’arxiu.

En el darrer butlletí d’informació municipal que s’ha repartit aquesta setmana per les llars taradellenques, hi podreu trobar més informació d’aquesta reforma i algunes fotos dels espais com les que us mostrem a continuació.Despatx de l’alcalde Zona d’atenció ciutadana


Sala de reunions

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
20 novembre 2008 13:02

Tot això està molt bé, però jo el que vull saber és què ha costat tot això. Al pressupost crec que eren cent milions de les antigues pessetes. Crec que hi ha necessitats més urgents.