Inici Actualitat 820 persones a la Rupit – Taradell

820 persones a la Rupit – Taradell

0
COMPARTIR

Un total de 820 persones van prendre la sortida ahir a la matinada a la popular caminada de Rupit a Taradell que organitza el Centre Excursionista de Taradell (CET).

La caminada que no és competitiva, va començar a 2/4 de 7 del mati del pont penjant de Rupit i a 2/4 de 11 els primers participants ja arribaven al local del CET completant els 43.5 quilometres de la prova. Val a dir que el bon temps vaa estar el protagonista durant tot el dia.

El taradellenc Bernat Reig (bloc), que fa anys que corre aquesta prova i que ahir va arribar en setena posició, va manifestar que cada any el nivell dels participants de la prova és més elevat i que venen corredors molt ben preparats de tota la geografia catalana.

Durant tot el dia van anar arribant participants al local del CET, que era on hi havia l’arribada, i on podien recollir el tradicional obsequi que aquest any ha estat un termo. A les 3 de la tarda es va tancar el control – avituallament de Sant Júlia, a les 5 de la tarda el control de la collada i a les 6 el de l’arribada al CET.

Podeu veure el recorregut en imatges al Bloc de Taradell Esports d’en Joan Puig (bloc) a on properament hi podreu veure un especial de la cursa. Al bloc de Protecció Civil de Taradell (bloc) també hi podreu veure moltes imatges del control de la collada i de l’arribada. La fotografia que il·lustra aquest “post” és d’aquest darrer bloc.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments